Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

HISTÒRIA

La Cooperativa Agrícola Banyoles va ser promoguda fa 107 anys pel Mossèn Dausà amb l’objectiu de crear una única era (on antigament es batia el gra) per tots els pobles de la comarca i per tots pagesos de la zona. La zona comuna que va funcionar amb èxit va ser un espai modèlic arreu del territori. Va ser fundada com a Sindicat Agrícola Catòlic l’any 1907 i va arribar a donar servei a tota la comarca del Pla de l’Estany. Actualment ho fa a totes les comarques de la demarcació de Girona excepte El Ripollès i La Cerdanya. Al voltant del 1910 un grup de pagesos creen la Cooperativa amb l’objectiu de mancomunar tasques comunitàries i defensar els seus interessos, com continua fent la CAB, entre d’altres serveis.

MISSIÓ I VALORS

La Cooperativa Agrícola Banyoles (CAB) estableix la relació de confiança amb els socis i clients que generes valor a través d’oferir productes d’alta qualitat, de la fiabilitat i posant al mercat productes d’origen de cooperatives.
  • Qualitat
  • Confiança
  • Fiabilitat
  • Rigor
  • Esforç
ADV Associació de Defensa Vegetal
Des de l’any 2009 la CAB esta reconeguda com una Associació de Defensa Vegetal, i col·labora activament amb el Departament de Sanitat Vegetal fent tot tipus d’assaigs, així com a seguiment de plagues i malalties.